Het Houten Huis & Nordland Visual Theatre

IK... eh ik

Theaterzaal
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs 20/21: € 10 - -12 jaar: € 6 - Promo: € 10

Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan. 
Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij. Nu verschuil ik me onder de dekens, maar ik weet dat hij me bekijkt…
Muziektheatergezelschap Het Houten Huis staat symbool voor het leven; waar soms ook iets piept en kraakt of een onverwachte gast langskomt. Overdag spelen ze voor schoolklassen, van kleuter tot puber. Maar als ‘s avonds volwassen mensen met hetzelfde ongeloof de zaal uitkomen, blijkt dat ontroering en fantasie geen leeftijdsgrens kennen.
Nordland Visual Theatre (NVT/Figurteatret i Nordland) is een internationaal productiehuis op de eilandengroep de Lofoten in het noorden van Noorwegen, dat op projectbasis object- en visueel theater produceert. Ieder jaar maken zij nieuwe producties in samenwerking met gezelschappen uit Noorwegen en het buitenland. Ook verzorgt NVT voortrajecten en residenties en zorgen ze ervoor dat de buitenlandse gezelschappen op tour kunnen door Noorwegen.

 

Regie & script Elien van den Hoek muzikale Compositie & spel Martin Franke Kostuums, vissen & pop Freja Roelofs i.s.m. André Kok Dramaturgie Preben Faye-Schøll, Loes van der Pligt Magisch advies Woedy Woet Masker Floris Schuller Producenten Het Houten Huis & Nordland Visual Theatre i.s.m. Tryater
Tijdens deze voorstelling verzorgt de Gezinsbond gratis kinderoppas voor de kinderen die niet tot de doelgroep van de voorstelling behoren.

+6 jaar

 


Teaser